E-Mail: info@hoteldeuitkijk.nl
+31 (0)43 - 601 35 89
 
  • Telefoon: +31 (0)43 - 601 35 89
  • E-Mail: info@hoteldeuitkijk.nl

Hotel in Valkenburg

Home » Hotel in Valkenburg

 

Bent u op zoek naar een gezellig hotel in Valkenburg? Dan is Hotel De Uitkijk echt iets voor u. Ervaar de Limburgse gastvrijheid en proef de bourgondische sfeer.

Zuid-Limburg verkennen

Hotel De Uitkijk is centraal gelegen in Zuid Limburg. Hierdoor is dit hotel in Valkenburg uitermate geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken. In de omgeving is genoeg te doen. Wandelen of fietsen in de mooie natuur, grotten bezoeken, een dagje winkelen in Maastricht of Aken en natuurlijk de vele mogelijkheden die Valkenburg aan de Geul biedt.

 

Hotel Valkenburg

Faciliteiten

Hotel de Uitkijk in Valkenburg beschikt over 18 kamers in diverse prijsklassen. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair, televisie en telefoon. Het gezellige centrum van Valkenburg, het NS station en een bushalte liggen op loopafstand. Het hotel beschikt over een eigen parkeergelegenheid en een afgesloten rijwiel- en motorstalling.

Arrangementen

Hotel De Uitkijk in Valkenburg biedt diverse arrangementen aan. Wat dacht u van een shopping arrangement? Of juist een culinair weekend inclusief een grotbrunch op een toplocatie in het Heuvelland? Een ontspannen weekend weg met een bezoek aan Termae 2000 behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u een midweek of weekend naar Zuid-Limburg? Bekijk dan zeker ook onze arrangementen. Er zit vast iets voor u tussen.

Informatie en reserveringen

Voor informatie en reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt ook online een kamer boeken met het online reserveringsformulier. U vindt dit formulier op onze website.