E-Mail: info@hoteldeuitkijk.nl
+31 (0)43 - 601 35 89
 
  • Telefoon: +31 (0)43 - 601 35 89
  • E-Mail: info@hoteldeuitkijk.nl

Motorhotel in Valkenburg

Home » Motorhotel in Valkenburg

 

Bent u op zoek naar een motorhotel in Valkenburg? Dan kunt u terecht bij Hotel De Uitkijk. Veel motorclubs zijn u reeds voorgegaan en hebben ons hotel bezocht. De prachtige omgeving van Zuid Limburg leent zich uitstekend voor mooie motorritten. Voor groepen tussen de 10 en 40 personenen kunnen wij een aantrekkelijk groepsarrangement opstellen vol extra’s om uw verblijf helemaal compleet te maken.

GroepsarrangementMotorhotel Valkenburg

Er zijn verschillende mogelijkheden. Overnachting met ontbijtbuffet, diners, al dan niet in buffetvorm, lunches of lunchpakketten en een feest met dj in de avond. Het is allemaal mogelijk. We kunnen mooie tourtochten voor u uitstippelen en er zijn diverse mogelijkheden voor activiteiten gedurende de dag zoals grotbiken, tochten door de grotten en oriëntatietochten. Ons motorhotel in Valkenburg beschikt niet alleen over eigen gratis parkeergelegenheid maar ook over een afgesloten rijwiel- en motorstalling. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Op basis van uw wensen, de grootte van de groep, de verblijfsduur en de activiteiten en verzorging die u wenst, kunnen wij voor u een op maat gemaakte offerte verzorgen.

 

Arrangementen

Ook zonder motorclub kunt u als motorrijder gebruik maken van ons motorhotel in Valkenburg. Er zijn verschillende arrangementen die u kunt combineren met mooie tochten in de omgeving. Ook als u op doorreis bent naar het zuiden kunt u in ons hotel overnachten. U vindt alle arrangement en de kamerprijzen op onze website. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.