Beste prijsgarantie
Hotel De Uitkijk

Beste prijsgarantie

Boek direct online uw overnachting en ontvang de beste prijs

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen

Bedrijfsarrangement

Hotel de Uitkijk is een familiehotel gespecialiseerd in het verzorgen van uw medewerkers. Bedrijven gevestigd in het hele land maken reeds meerdere jaren gebruik van onze diensten. Regelmatig verblijven ook medewerkers van buitenlandse bedrijven in ons hotel. Dit tot volle tevredenheid. Wij bieden hen het stukje huiselijkheid dat ze moeten missen als ze ver van huis zijn.

Hotel de Uitkijk is bijna het gehele jaar geopend. Natuurlijk houden wij rekening met de werktijden van uw personeel. Wij serveren het ontbijt dan ook al vanaf 6.00 uur. Diner word verzorgd op aanvraag mits a van te voren afgesproken. Lunchpakketten zijn ook mogelijk tegen een extra vergoeding van €8,-

Heen en weer rijden is al snel stukken duurder en met een overnachting bij ons komen uw medewerkers fris en gezond op het werk. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in onze faciliteiten, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Een prijsindicatie is op aanvraag beschikbaar. U zult verbaasd zijn van hetgeen wij kunnen bieden. Wilt u eerst een kijkje komen nemen? De koffie staat altijd voor u klaar.

Neem contact op voor speciale bedrijfskortingen!

Niet alleen toeristen uit binnen- en buitenland overnachten in Valkenburg. Ook bedrijven weten ons te vinden voor het onderbrengen van buitenlandse werknemers. Wij bieden een stukje huiselijkheid die ze moeten missen als ze ver van huis zijn. Wij houden uiteraard rekening met uw werktijden. Ontbijt kan daarom al vanaf 6 uur geserveerd worden. Bij halfpension wordt ook een dagmenu van 3 gangen verstrekt. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele wensen van uw medewerkers. Bij volpension wordt ook een goed gevuld lunchpakket verzorgd. Wij hebben speciale bedrijfskortingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u zelf eerst een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom. De koffie staat altijd voor u klaar.

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.