E-Mail: info@hoteldeuitkijk.nl
+31 (0)43 - 601 35 89
 
  • Telefoon: +31 (0)43 - 601 35 89
  • E-Mail: info@hoteldeuitkijk.nl

Overnachten in Valkenburg

Home » Overnachten in Valkenburg

 

Overnachten in Valkenburg doet u bij Hotel De Uitkijk, de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg. Wilt u overnachten in Valkenburg omdat u op doorreis bent? Ook dat kan uitstekend bij Hotel De Uitkijk in Valkenburg aan de Geul. Het hotel ligt op 12 km afstand van luchthaven Maastricht Airport.

Voor bedrijvenOvernachten Valkenburg

Niet alleen toeristen uit binnen- en buitenland overnachten in Valkenburg. Ook bedrijven weten ons te vinden voor het onderbrengen van buitenlandse werknemers. Wij bieden een stukje huiselijkheid die ze moeten missen als ze ver van huis zijn. Wij houden uiteraard rekening met uw werktijden. Ontbijt kan daarom al vanaf 6 uur geserveerd worden. Bij halfpension wordt ook een dagmenu van 3 gangen verstrekt. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele wensen van uw medewerkers. Bij volpension wordt ook een goed gevuld lunchpakket verzorgd. Wij hebben speciale bedrijfskortingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u zelf eerst een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom. De koffie staat altijd voor u klaar.

 

Aantrekkelijke arrangementen

Hotel De Uitkijkt biedt diverse arrangementen aan vol met extra’s om uw bezoek aan Valkenburg helemaal compleet te maken. Wilt u culinair genieten, lekker wandelen of fietsen in de natuur, shoppen of relaxen in Thermae 2000? U vindt een aantrekkelijk arrangement voor ons hotel.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch en per mail. De contactgegevens vindt u op onze website. U kunt ook online een kamer boeken met het online reserveringsformulier. U vindt dit formulier op onze website.